Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Уважаеми потребители,
Имаме удоволствието да ви информираме за нова опция, която ще направи вашето игрово изживяване още по-приятно и персонализирано. От днес нататък, рейтинг скалата в игрите Белот, Сантасе, Реми, Табла и 358 (Блато) може да бъде скрита. Тази опция е достъпна само за наши VIP потребители.
Потребителите, които скрият своята рейтинг скала, ще могат да я виждат в своя профил, но тя няма да бъде видима за останалите играчи. Това ще ви позволи да контролирате каква информация споделяте с другите участници в игрите.
За да активирате тази възможност, моля следвайте следните стъпки:
1. Влезте в своя профил.
2. Отидете в секцията "Настройки".
3. Изберете "VIP екстри".
4. В подменюто "Настройки за видимост на твоята рейтинг скала от всички играчи" изберете за коя игра желаете да скриете рейтинг скалата.
5. Запазете промените.
Тази новост е част от нашите усилия да предоставим най-доброто възможно изживяване за нашите VIP потребители. Благодарим ви, че сте част от djagi.com и се надяваме, че ще се насладите на новата функционалност!
С уважение,
Екипът на djagi.com
Именно!
Още от самото начало не ставаше въпрос просто за скриване на оцветяването (чертите). Цялата дискусия беше с цел дали бихме одобрили да останем в пълно неведение, за да може всеки да играе с всеки, но не като платена опция (както сега), а изцяло без никакъв ориентир.
Ръководството успя да угоди с един ход на всички. Вип потребителите имат възможността да скрият скалата и баланса си. От друга страна, остава персонално решението дали всеки играч би седнал с друг такъв, със скрит рейтинг.
Точно за скриването на чертата ставаше въпрос, защото всеки нов потребител е с идеята, че или те си подсказват или са безумно добри,защото са червени.
Подкрепям zzccgg за изписването на броя:победи -загуби.
Напълно излишна опция,която облагодетелства единствено некоректните играчи и тези които се срамуват от резултатите си!
Идеята, според мен, не беше какво ще си помисли новият потребител, а старите да са без резерви към него.
Нямам претенции за запазване на оцветяването или "пас" показателя, интересува ме да имам някакъв ориентир, какъвто и да е.
Смятам, че сега всички би трябяло да са доволни. Едни, че са с покрита скала и статистика, а за другите (с риск да се повторя) остава решението, доколко това е фактор при избор на партньор.
Определено тези,които си крият рейтинга,трудно ще си намират партньори.Аз лично не бих седнала с такъв играч.Това показва,че нещо в него е съмнително.
И тези проценти за ,,пас,, какъв е смисъла? Естествено,че ако няма добра карта,ще си пас. Това,че обявяваш често не те прави играч,а разумните обяви!
Мога да добавя ,че скриването на тая опция е , като да се наметнат с овча кожа Вълците, вайбърджии! да могат по лесно да примамят честните играчи да седнат на масата им!
И да се крие и да не се крие... Вайбъриститв или там тия дето си подсказват ще продължат да го правят.... То сега е влизаш... да играеш и се почва с едни скачащи от маса на маса играчи... Обаче иначе отбора си седи и си чака клети овчици да се вържат да играят..... Така или иначе не е важно кой колко победи или загуби има, а да се играе честно... Никой не иска да играе с "новак" и съответно новака играе на която маса му падне...бърза трупа загуби... И съответно губи интерес от играта...
Скриването на рейтинга не е добра идея и мисля да не играя докато това не отпадне.